Jos tiistaina on kärsivällinen ja tekee ison satsin chili-con-poroa niin keskiviikkona ja perjantaina voikin sitten olla laiska ruuanlaittaja:

Poropatonkia tulisella dipillä

Tätä ruokalajia odotin jopa enemmän kuin pääruokaa chili-con-poroa riisillä! Minusta riisi on mielikuvitusköyhä lisäke ja leipä on aina paljon parempaa. Joten kiireisen ihmisen lounas muodostuu näin:

Ostetaan kaupan pakastelaarista jäinen valkosipulivoipatonki, paistetaan se ohjeen mukaan, siivutaan ja annostellaan päälle chili-con-poroa. Gourmet-versiossa leipä tehdään itse aiemman ciabatta-ohjeen mukaan ja päälle laitetaan chili-con-poron lisäksi parmesan-juustoa.
Torstaina vuorossa oli sitten viimeinen chili-con-poro-ruoka, mutta aivan yhtä nopea ja helppo kuin edellinenkin:

Tortellini-con-chiliporo

Osta aurinkokuivattu tomaatti & juusto -täytteisiä tortellineja, keitä niitä ohjeen mukaan muutama minuutti ja valuta vesi pois. Lisää joukkoon loput chili-con-porosta ja nauti!
Nämä ruokalajit valmistuvat alle kymmenessä minuutissa.Leave a Reply.

  Poroa

  Ystävä tokaisi Lapissa keittiön pöydän äärellä kuinka hyviä viime vuoden porot olivatkaan ja minä vastasin "osta mullekin pari!" Lopputuloksena pakkasessa on nyt 80 kiloa poronlihaa, jolla olisi tarkoitus elää tämä talvi. Tässä blogissa raportoidaan mitä kaikkia herkkuja kahdesta porosta saa aikaiseksi.

  Archives

  January 2014

  Categories

  All
  Lisukkeet
  Pääruoka
  Poron Jauheliha
  Savuporo